Dana: “Meten is weten bij Clear”

Ik heb met veel plezier al twee keer deelgenomen aan het Clear programma.

Als topsporter is het erg belangrijk om de juiste producten te eten op de juiste tijdstippen.

Dankzij Clear heb ik nu een voedingsschema wat aansluit op mijn lichaam. Voorheen ging ik naar een diëtiste die met wat gesprekken een schema voor mij maakte en dat viel tegen vond ik. Omdat iedereen hetzelfde plan kreeg. Clear kwam op mijn pad. Door twee weken te testen kreeg ik een veel beter beeld welke producten voor mij werken en welke niet. Nieuwe trends, diëten en andere marketing verdwenen uit mijn voedingsschema en alleen de producten waar mijn lichaam goed op functioneert bleven. Doordat je kan zien hoe je lichaam de voedingsstoffen opneemt kom je er echt achter welk dieet voor jou het beste is. Daarom ben ik zo enthousiast over Clear, want meten is weten zonder marketing.

Ook kwam ik erachter hoe belangrijk het voor mij is om bepaalde producten op bepaalde momenten te eten. Zo is het voor mij niet goed om een appel voor mijn training te eten, maar kan ik prima een appel na mijn training eten.

Dankzij Clear kan ik mij beter voorbereiden op de wereldbekerwedstrijden in het buitenland.

Misschien vind je dit ook interessant