Robert (38): “Door het aanpassen van mijn lunch voel ik me nu veel beter, elke dag.”

“Gezondheid is heel belangrijk voor me. Ik heb veel last van mijn ogen en ben in het verleden overspannen geweest. Ik besteed echt tijd en aandacht aan mijn gezondheid. Daarom heb ik nu ook het aanvullende pakket Extra Vitaal bij Zilveren Kruis.

Toen ik begin dit jaar zag dat de Gezondheidscheck van Clear.bio vergoed werd voor Extra Vitaal, raakte ik nieuwsgierig en wilde ik die Check doen. Als experiment. Ik heb namelijk altijd al het vermoeden gehad dat bepaalde voeding niet goed voor me is. Dat wilde ik wel eens meten.

14 interessante dagen volgden. Ik at wat ik normaal ook eet, en zag dat door mijn lunch (4 stukken brood) mijn bloedsuiker ging schommelen, eigenlijk de hele rest van de dag. Met de tips die ik van Clear.bio kreeg, veranderde ik mijn lunch in een rijk gevulde salade. Dit zorgde ervoor dat mijn bloedsuiker stabiel bleef, ik na de lunch minder snackte en ik me door de dag heen veel chiller en beter voelde.

Het advies van diëtist in de chat was echt heel goed. Ik kreeg veel tips hoe ik de maaltijden waarop mijn bloedsuiker niet goed reageerde, kon verbeteren. Zo eet ik nu bijvoorbeeld ook meer complexe koolhydraten zoals peulvruchten. Zo hou ik langer een verzadigd gevoel.

Ik ben heel blij dat Zilveren Kruis Clear.bio nu vergoedt. Ik raad iedereen de Gezondheidscheck aan. Echt! Toen mijn collega’s tijdens een nieuwjaarsontbijt allemaal zoete broodjes aten, dacht ik: “Nee, dit moet ik nu echt niet doen, want dan begint dat geschommel van mijn bloedsuiker in de ochtend al.”

Ziektes voorkomen is zoveel beter dan genezen. Daar geloof ik in. Deze Check draagt daar zeker aan bij. Daar ben ik van overtuigd.

Misschien vind je dit ook interessant