Marius (76): “Clear.bio heeft mij heel duidelijk gemaakt wat een invloed voeding op mijn glucosewaarden heeft.”

“Omdat ik diabetes type 2 heb, wilde ik beter zicht krijgen op het verloop van mijn bloedsuikerwaarden over de dag en wat de invloed van voeding hierop is. Na 2 weken Clear.bio is het mij wel duidelijk geworden wat een enorm effect mijn maaltijden op mijn bloedsuikerwaarden hebben.

Als ik friet eet bijvoorbeeld, vliegen mijn waarden omhoog! Natuurlijk wist ik al dat mijn bloedsuikerwaarden stijgen van koolhydraten, suiker of chocolade. Maar omdat je nu zelf in de app direct het effect ervan op je bloedsuiker ziet, spreekt dit veel meer tot de verbeelding. Het wordt mij op deze manier veel meer helder en concreet.

Door deze check heb ik veel meer inzicht gekregen in het effect van voeding en beweging op het verloop van mijn bloedsuiker, en heb ik door de voedingstips nu minder en lagere pieken dan eerst. En ik eet nog steeds spaghetti hoor…alleen nu met volkoren sliertjes.

Als ik Clear.bio één tip mag geven, dan zou ik graag de handleiding op papier willen hebben. Dan kan ik deze ook nog eens rustig in mijn stoel nalezen. En aan Zilveren Kruis zou ik willen vragen of ze ook een stukje vergoeding willen geven als ik Clear.bio blijf gebruiken.”

Misschien vind je dit ook interessant