Klantverhaal Jeannette van Barneveld

Jeannet (71): “Ik ga nu veel bewuster om met wat ik eet.”

“Ik heb al 12 jaar diabetes type 2. Gelukkig gebruik ik weinig medicijnen. Wel moet ik op mijn eetgewoonten letten. Ik deed mee met Clear.bio om inzicht te krijgen in welke voeding mijn bloedsuikerspiegel verhoogt. Ik wilde weten welke maaltijden wel en niet goed voor mij werken.

Al heel lang probeerde ik zoveel mogelijk koolhydraatarm te eten. Met Clear.bio ben ik erachter gekomen dat ik inderdaad geen gewoon brood moet eten. Dit verhoogt mijn bloedsuikerspiegel enorm. Koolhydraatarm brood is een goed alternatief voor mij. 

Van Clear.bio heb ik veel geleerd. Bijvoorbeeld dat ik niet goed reageer op pasta en aardappelen, maar dat 40 gram ongepelde rijst prima kan. Ik ga nu bewuster om met wat ik eet en kijk meer op de verpakking welke ingrediënten een product bevat. 

Zelf meet ik mijn bloedsuiker geregeld met de glucosemeter die ik thuis heb. Maar het leuke aan Clear.bio is dat je heel gemakkelijk ziet welke maaltijd wel of niet goed is voor jouw bloedsuikerspiegel. Ook kreeg ik snel antwoord in de chat als ik een voedingsvraag had. Daar kan geen bezoek aan een diëtist tegenop. 

Ik ben van plan om Clear.bio nu één of twee keer per jaar te gebruiken, en ik raad iedereen met diabetes type 2 Clear.bio van harte aan. Ik hoop echt dat Clear.bio snel opgenomen wordt in de zorgverzekering!”

Misschien vind je dit ook interessant