9,2

/10

klanttevredenheid

Femke Vonk (54):”Mijn trainingen zijn efficiënter”

Ik ben hard aan het trainen voor Tour for Life, een fietstocht van 1.300 kilometer en 19.000 hoogtemeters om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Tegelijkertijd probeer ik gewicht te verliezen. Een lastige combinatie: wie hard fietst moet goed eten. Maar wat is goed eten in mijn geval? Mijn medefietsers zweren bij gelletjes en zoete sportdranken, maar dat voelde voor mij niet goed.

Met bewegingsadvies en Clear bleef het niet bij voelen, maar kreeg ik echt inzicht wat voor mij werkt en wat dus echt niet werkt. Er is gekeken naar mijn slaap- en voedingspatroon, mijn activiteiten en mijn emoties bij het sporten. Zo ontstond een doordacht en compleet beeld van mijn fysieke conditie, energiehuishouding en vitaliteit en leerde ik wat bepaalde voeding met mijn bloedsuikerspiegel doet.

Het persoonlijk voedingsplan en bewegingsadvies op maat heeft me geholpen mijn trainingen nog efficiënter te maken, mijn energie beter in te zetten en ook nog eens af te vallen. Ik overweeg zelfs om nu een membership te nemen. Inzicht werkt verslavend!

Misschien vind je dit ook interessant