9,2

/10

klanttevredenheid

Marianne (70): “Na 12 weken heb ik mijn bloedsuiker verlaagd van 16.57 naar 12.06 mol/l.”

“Naast oma en actieve ZZP’er – ik naai baby- en kinderkleding voor een winkel op Texel en voor mijn kleinkinderen – hou ik me ook bezig met voeding. Door mijn suikerziekte eet ik al een tijd 3 maaltijden per dag, weinig tussendoortjes en het meeste koolhydraatarm. Toch wilde ik ook meedoen aan Clear.bio, om meer inzicht te krijgen in mijn reactie op voeding.

Door het meten zag ik niet alleen wat het effect van eten en drinken op mijn bloedsuikerspiegel is, maar ook dat mijn pieken wel 3 tot 4 uur aanhouden en niet 1 tot 2 uur zoals vaak beschreven staat. Door de begeleiding in de app weet ik nu veel beter wat ik wel en niet kan eten. Dit heeft ertoe geleid dat ik na 12 weken Clear.bio mijn bloedsuikerwaarden verlaagd heb van 16.57 mmol/l naar 12.06 mol/l. Dit gun ik iedereen. Met Clear.bio kun je dus zelf je eetgewoontes verbeteren en je diabetes aanpakken.”

Misschien vind je dit ook interessant