Peter (62): “Nooit verwacht dat er zoveel verschil zit tussen verschillende merken voeding. Ongelooflijk!”

“Ik ben Peter, Hoofd Brouwzaken bij Brouwerij Noordt. Ik heb diabetes type 2 en moet daarom altijd op mijn voeding letten en me veel laten controleren. De belangrijkste reden om deel te nemen aan Clear.bio is om mijn bloedsuikerspiegel te verlagen. Ik had nooit verwacht dat er zoveel verschil zit tussen verschillende merken voeding. Ongelooflijk! 

Wat ik het meest waardeer aan Clear.bio is de gebruiksvriendelijke app en het inzicht in het effect van voeding op mijn bloedsuikerspiegel. Hierdoor voel ik me zelfverzekerder. Eerlijk gezegd, denk ik dat Clear.bio voor iedereen met diabetes type 2 verplicht zou moeten zijn.Het zet je echt aan tot bewuster leven!”

 

Hoe krijg je je bloedsuikerspiegel onder controle?

Als je (pre)diabetes hebt, is het belangrijk om je glucosewaarden onder controle te houden. Hiermee kun je voorkomen dat je (meer) medicatie nodig hebt en in de toekomst last krijgt van complicaties. Daarnaast houdt een stabiele bloedsuiker verband met minder vermoeidheid, het behoud van een gezond gewicht en een betere concentratie.

Maar hoe stel je nu een goede maaltijd samen en wat kun je nog meer doen om je bloedsuikerspiegel onder controle te krijgen? 

Lees meer in dit artikel 👉 10 Tips op je bloedsuikerspiegel onder controle te krijgen.