9,2

/10

klanttevredenheid

Debbie: “Ik kijk er naar uit om een jaar aan de slag te gaan!”

Ik ben al jaren bezig met voeding. Eerst om af te vallen, later meer om gezond(er) te leven. Er zijn zo veel theorieën waarom iets wel of niet goed voor je is, wie of wat moet je nu geloven? Ik wilde graag weten wat er voor mijn lichaam goed werkt, niet de standaard dingen. Toen kwam ik Clear tegen. Ik heb er een tijdje over nagedacht. Zou dit wel werken en hoe dan? En heeft het zin voor 2 weken? Uiteindelijk toch gedaan en wat was het interessant!

Heel leuk om te zien hoe mijn lichaam reageert op voeding. Na 1 week vond ik het alweer jammer dat het nog maar voor een week was. Toch nog maar 2 weken er bij. Zo kon ik nog meer experimenteren met voeding en beweging.

Het leukste wat ik heb ontdekt is denk ik toch wel dat lasagne goed werkt voor mij en havermout wat ik eigenlijk alleen at omdat ik dacht dat het gezond was, weer niet werkte.

De tip om te vasten 16:8 werkt voor mij ook goed. Grootste voordelen: meer energie en minder een opgeblazen gevoel.
Heel erg leuk en fijn dat je nu member kunt worden van Clear. Zo kan ik blijven meten. Ik kijk er naar uit om een jaar aan de slag te gaan!

Misschien vind je dit ook interessant