9,2

/10

klanttevredenheid

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld (54): “Inmiddels daardoor 2,5 kilo afgevallen en dit is ook prettig.”

De tips van Clear.bio werken uitstekend je let nu veel meer op wat je tot je neemt en dit werkt voor mij perfect. Inmiddels daardoor 2,5 kilo afgevallen en dit is ook prettig.

Al jaren kamp ik met overgewicht en stress rondom mijn diabetes en sport darts, te hoog te laag soms weet je het gewoon niet meer waar je goed aan doet, eet of drink ik goed of juist niet. Je komt er eigenlijk bijna nooit achter en dan nog maar te zwijgen over die vervelende prikpen elke dag om te kijken hoe hoog je suiker op het moment is.

Dankzij Clear.bio heb ik het vertrouwen gevonden in een constante monitoring van mijn bloedsuikerwaardes door middel  van een sensor achterop mijn bovenarm die doorgeschakeld staat met de helpdesk van Clear.bio kunnen we vrijwel direct zien welke drank of voeding een goede of slechte reactie aangeeft.

De tips van Clear.bio werken uitstekend je let nu veel meer op wat je tot je neemt en dit werkt voor mij perfect. Inmiddels daardoor 2,5 kilo afgevallen en dit is ook prettig.

Ik kan Clear.bio iedereen aanbevelen met diabetes.

 

Kijk en luister naar Raymond zijn ervaringsverhaal in de video 👇

Misschien vind je dit ook interessant