Review darter Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld (54): “Inmiddels ben ik 2,5 kilo afgevallen.”

“Ik ben professioneel darter en kamp al jaren met overgewicht, stress rondom mijn sport en diabetes type 2. 

Soms weet je het even niet meer. De ene keer is je bloedsuikerspiegel te hoog en dan weer te laag. Eet en drink ik wel goed? Of juist niet? Eigenlijk weet je het nooit en ook de prikpen om te kijken hoe hoog mijn suiker is, vind ik niet erg prettig.

Door Clear.bio kon ik zien welke voeding een piek in mijn bloedsuikerspiegel veroorzaakt en welke voeding mijn bloedsuikerspiegel stabiel houdt. 

Daarbij hielpen de tips van de diëtist mij enorm. Als een bepaald product een piek veroorzaakte, stelde zij een alternatief voor. Bijvoorbeeld om volkoren bruinbrood te eten in plaats van witbrood. En om fruit wat later op de dag te eten in plaats van ‘s ochtends.

Ik let nu veel meer op wat ik eet en drink. Dit werkt voor mij perfect. Inmiddels ben ik al 2,5 kilo afgevallen, heel fijn. Ik raad iedereen met diabetes Clear.bio aan!”

Kijk en luister naar Raymond zijn ervaringsverhaal in de video 👇

Misschien vind je dit ook interessant