9,2

/10

klanttevredenheid

Review Clear.bio Tim Jansen

Tim Jansen: “Advies waar ik zelf niet op gekomen was”

“Als Ironman triatleet sport ik erg veel. Dit kan oplopen tot ruim 18 uur in de week van zwemmen, fietsen, hardlopen tot een bezoek aan de sportschool. Dit doe ik nu naast een fulltime baan. Voor mij is een goed en gezond dieet dus essentieel.

Met goed en gezond eten ben ik al jaren bezig. Bij het koken houd ik rekening met de verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten en ik zorg ervoor dat ik genoeg groente eet. Snelle koolhydraten time ik rond intensieve sportmomenten. Dit is al een hele taak op zich, maar dit kon beter. Hier kwam de Clear.bio Check aan te pas.

Ik begon met een duidelijke introductie, waarbij ik uitleg kreeg over hoe het 2 weekse programma er uit ging zien. Een hoop informatie over voeding en hoe dit je glucosespiegel beïnvloedt, met alle gevolgen van dien. Tussendoor ontving ik dagelijkse tips, wat fijn is om de eerste veranderingen te maken waar nodig.

Uit het Clear.bio programma kwam voor mij advies waar ik zelf niet op gekomen was! Voor mij zat het niet in het eten wat ik at, maar in de momenten en de frequentie van mijn maaltijden en snacks. Iets waar ik nu nog steeds rekening mee houd.”

Misschien vind je dit ook interessant